Zhumadian Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Zhumadian është një qytet i vogël me një koleksion të madh të luleve vendase ku përfshihen edhe disa lloje të lotuseve ekzotik dhe orkideve. Zambakët e ujit në ngjyrë të çelur shihen kudo rreth qytetit, e këto lule poashtu mund të gjenden edhe në kopshtet publike dhe private. Jaseminët dhe lulemustaqet janë poashtu popullore si dhe aroma e këtyre luleve e mbushin ajrin gjatë muajve të ngrohtë të verës.
Ashpërsi
USD 65.31

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Entuziaste
USD 65.31

Entuziaste

Trëndafila

E këndshme
USD 91.43

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 91.43

Përkryerje

24 Trëndafila

Mendime Qiellore
USD 118.09

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Buzëqeshëse
USD 65.31

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 67.97

Paç Fat

12 Trëndafila

Gazmore
USD 65.31

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Melodioze
USD 91.43

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 85.30

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 117.55

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Tërheqje
USD 118.09

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Joshje
USD 85.30

Joshje

12 Trëndafila

Bukuri Shpirtërore
USD 118.09

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Përjetësi
USD 91.43

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 65.31

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Virtyt
USD 65.31

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Joshëse
USD 65.31

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top