Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Kinë. Ne dërgojmë lule me dorë në Peking dhe 389 qytete, në Kinë

Në muajin Maj, kur qelin lulet, peisazhi në Kinë merr një pamje të mahnitshme. Në Kinë pranvera fillon me daljen në sipërfaqe të qindra luleve, duke përfshirë edhe lulekuqet orientale. Kinezët vlerësojnë shumë kuantitetin, dhe kjo gjë reflektohet edhe në aranzhimin e luleve. Numri i luleve në një tufë mund të nënkuptojë propozim martese apo edhe kërkim falje. Gjatë muajve të pranverës, qyteti i Shangait organizon festivalin ndërkombëtar të luleve ku, jo vetëm orkidetë e bukura kineze ofrohen për shitje, por edhe shume specje tjera të rralla nga vendet tjera zënë vend aty. Gjatë kësaj feste vizitorët kanë mundësinë të mësojnë për rolin që luajnë lulet në kulturën kineze. Në qytetin kinez, Beijing, lulet shumë shpesh dhurohen dhe vendosen për nder të martirëve dhe heronjëve kombëtar. Gjatë Vitit të Ri Kinez, lulet dhe dhuratat shkëmbehen për të treguar mikëpritjen e miqëve dhe për të uruar harmoni për vitin që vie.

Buqeta të Popullarizuara në Kinë

Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta:Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta


E ëmbël

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Dashuri e Shenjtë

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Bashkim

Bashkim

24 trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

    
Thjeshtësi Magjepsëse

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Ndjenja Të Ngrohta

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Fisnike

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Origjinale

Origjinale

12 Zambakë

    
Rini

Rini

Trëndafila dhe karafila

Joshje Sekrete

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Bukuri madhështore

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Urtësi

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

    
Dashuri e pa shkëmbyer

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Bukuri Tekanjoze

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

    

Ofertë Speciale: Puthje

Doni të shpreheni, apo të kërkoni falje? Nuk ka zgjidhje më të mirë se një grumbull i mrekullueshëm i trëndafilave të kuq. Gjest perfekt për ti treguar asaj se sa shumë e doni. Me këtë buqetë është poashtu një mënyrë e mirë për ti thënë ‘Më Fal’. Asnjë femër nuk do mund ta mbante hidhërimin kur ti vëren këta 24 trëndafilat e freskët të sapoçelur. E bardha e frymarrjes së bebes (gipsofili) i shton një sharm dhe çiltërsi kësaj tufe tërheqëse. Dërgesa është e lehtë dhe e lirë në Nançong (南充市)   Peking (北京)   Shangai (上海市)   Taian (泰安市)   Zhumadian (驻马店市) . Vazoja poashtu përfshihet në këtë kombinim.
Informacion