Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Kirgistan. Ne dërgojmë lule me dorë në Bishkek dhe 6 qytete, në Kirgistan

Buqeta të Popullarizuara në Kirgistan


Rrezikojmë

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Mirënjohje

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

    
Përulësi e Këndshme

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

E çmuar

E çmuar

Karafila , trëndafila

Mbyllje Hesapi

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

    
Meritë

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Joshëse

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Paqe

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse

Buzëqeshëse

Trëndafila

    
E këndshme

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

E re

E re

Zambakë dhe trëndafila

Melodioze

Melodioze

24 Trëndafila