Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Kirgistan. Ne dërgojmë lule me dorë në Bishkek dhe 6 qytete, në Kirgistan

Buqeta të Popullarizuara në Kirgistan


Fitore

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim

Plot Shkëlqim

Trëndafila

E shijshme

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

    
Dashuri e Pastër

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Buzëqeshëse

Buzëqeshëse

Trëndafila

Pafajësi

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

    
Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Zonjë e Bukur

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

    
Besnike

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Dashuria e Gruas

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Mahnitëse

Mahnitëse

Trëndafila

Shpresë

Shpresë

Gerbera