Bishkek Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Dashuri e Pastër
USD 111.31

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Fitore
USD 61.84

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Shije e Mirë
USD 114.06

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 114.06

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Admirim i Fshehtë
USD 114.06

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Bukuri Pa Ndjenja
USD 82.45

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 114.06

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Rrezikojmë
USD 61.84

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Unitet
USD 82.45

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 86.57

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Pranim Dashurie
USD 61.84

Pranim Dashurie

Trëndafila

Urime
USD 86.57

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Bukuri madhështore
USD 61.84

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Puthje
USD 86.57

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 61.84

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 82.45

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Flirtim
USD 61.84

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Strehim
USD 114.06

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Next page(Page2)