Barranquilla Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Barranquilla është një qytet historik dhe kulturor i rëndësishëm që përdor lule në pothuajse të gjitha festimet e saj. Disa nga lule të njohura përfshijnë lulet në ngjyrë të ndritshme flake nga pema me të njëjtin emër, së bashku me bimën simbolike të qytetit që është Cayena ose hibiskusi kinez. Orkidetë janë pothuajse gjithmonë në lulëzim, së bashkë me zambakët aromatik, dhe karafilat me ngjyrë të ndritshme.
Qëndrueshmëri
USD 72.97

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Përsosmëri
USD 53.07

Përsosmëri

6 Trëndafila

Vdes për ty
USD 100.84

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Kënaqësi
USD 100.84

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Pranim Dashurie
USD 53.07

Pranim Dashurie

Trëndafila

Meritë
USD 72.97

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri madhështore
USD 53.07

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Vetmi
USD 74.30

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Joshje Sekrete
USD 72.97

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 100.84

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 53.07

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Elegancë
USD 53.07

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 100.84

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuria e përgjegjshme
USD 53.07

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Rehati
USD 100.84

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 72.97

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Serenatë
USD 100.84

Serenatë

Orkid

Shpresë
USD 53.07

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Top