Birthday


Ashpërsi
USD 61.53

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Kujdesi Amënor
USD 86.15

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mbrojtje
USD 84.05

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 116.16

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 61.53

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mikpritje
USD 86.15

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 116.16

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Bashkim
USD 86.15

Bashkim

24 trëndafila

Thashethemëse
USD 110.76

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 116.16

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 61.53

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 86.15

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 110.76

Mahnitëse

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 61.53

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Respekt
USD 86.15

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 61.53

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 60.03

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 61.53

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 61.53

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 86.15

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 61.53

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 60.03

Krenare

12 Trëndafila

Virtyt
USD 61.53

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Puthje
USD 86.15

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top