Congratulations


Elegancë
USD 61.19

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Optimizëm
USD 59.70

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Përqafime
USD 83.58

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 61.19

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Durim
USD 61.19

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Shpërblim Për Mirësi
USD 110.14

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 85.66

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Frymëzim
USD 115.51

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 61.19

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 61.19

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Elegante
USD 59.70

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 115.51

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 85.66

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 61.19

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Lartësi
USD 85.66

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 61.19

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 61.19

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Strehim
USD 115.51

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 61.19

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 61.19

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Kënaqësi
USD 115.51

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 61.19

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Tërheqje
USD 115.51

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 61.19

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top