Friends

Pajtim
USD 100.84

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Imagjinatë
USD 53.07

Imagjinatë

12 Trëndafila

Unitet
USD 72.97

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 53.07

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 100.84

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 95.53

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 53.07

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 53.07

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përjetësi
USD 74.30

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 39.80

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 100.84

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 53.07

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 74.30

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Ftohtë
USD 53.07

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 100.84

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 95.53

Thashethemëse

72 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 53.07

Kthjelltësi

8 trëndafila

Melodioze
USD 74.30

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 39.80

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 53.07

Pranim Dashurie

Trëndafila

Bashkim
USD 74.30

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 72.97

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 53.07

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Guximtare
USD 100.84

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top