Sympathy

Përqafime
USD 108.72

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 150.24

Nënshtrim

24 Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 108.72

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 79.07

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

E dhimbsur
USD 79.07

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 110.70

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 79.07

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Hutim
USD 150.24

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Fisnike
USD 79.07

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 108.72

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 108.72

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Melodioze
USD 110.70

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 79.07

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

E ëmbël
USD 79.07

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ngasje
USD 150.24

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 168.03

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 59.30

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 79.07

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 110.70

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 110.70

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 150.24

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 108.72

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 79.07

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 79.07

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Top