Cartagena Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Cartagena nuk është e njohur vetëm për orkide, por edhe për një shumëllojshmëri të qumështoreve dhe fluturave shoqëruese. Lisi Savannah është një pamje e bukur kur lulëzon, e poashtu zorë se nuk dallohen orkidetë dhe zambakët teksa lulëzojnë.
Mirënjohje
USD 56.63

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Të Dua Ende
USD 56.63

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Frymëzim
USD 106.91

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 56.63

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Karakter
USD 101.93

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Guximtare
USD 106.91

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 56.63

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Përqafime
USD 77.35

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Durim
USD 56.63

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Magjepsje
USD 56.63

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Madhështore
USD 106.91

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 56.63

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 106.91

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

E dhimbsur
USD 56.63

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Shikim i Shpejtë
USD 106.91

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 106.91

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Pavdekshmëri
USD 56.63

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 56.63

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Cartagena. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Cartagena kohët e fundit : -