Sympathy


Përqafime
USD 83.79

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 115.80

Nënshtrim

24 Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 83.79

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 61.34

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

E dhimbsur
USD 61.34

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 85.88

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 61.34

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Hutim
USD 115.80

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Fisnike
USD 61.34

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 83.79

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 83.79

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Melodioze
USD 85.88

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 61.34

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

E ëmbël
USD 61.34

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ngasje
USD 115.80

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 128.67

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 59.85

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 61.34

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 85.88

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 85.88

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 115.80

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 83.79

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 61.34

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 61.34

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Top