Kali Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Cali është i njohur për orkidetë e bukura, e ku përfshihen edhe disa varietete të rralla. Helikonia rostrata ose karavidhet e varura janë ndër të preferuarat ndër banorët, së bashku me zogjët e kuqe e të verdhë të parajsës, madje edhe të bardhë. Zambakët janë të zakonshëm në kopshte, dhe yjet e bardhë e rozë shpesh mbushin rrugët me aromën e tyre të ëmbël në verë.
Mirënjohje
USD 56.54

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

E shijshme
USD 79.15

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Elegancë
USD 56.54

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 106.73

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Karakter
USD 101.77

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Vdes për ty
USD 106.73

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 56.54

Buzëqeshëse

Trëndafila

Përqafime
USD 77.22

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Karakter
USD 101.77

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 77.22

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

E paharrueshme
USD 56.54

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Të Dua Ende
USD 56.54

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 118.59

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

E mrekullueshme
USD 79.15

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Durim
USD 56.54

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Magjepsje
USD 56.54

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Bukuri e Ndjeshme
USD 56.54

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Puthje
USD 79.15

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Kali. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Kali kohët e fundit : -