Medellín Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Shtëpia e një kopshti botanik që krenohet me mbi 4500 lule, qyteti i Medellin gjithmonë duket se është në lulëzim. Ka një koleksion të madh të orkideve që përfshijnë disa varietete të rralla, së bashku me disa lloje të zambakëve aromatik. Helikoniat dhe zogjtë e parajsës shihen kudo, së bashku me lulet e mëdha të hibiskusëve në formë disku.
Mbrojtje
USD 74.32

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Dashuria e përgjegjshme
USD 54.05

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Rrezikojmë
USD 54.05

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 75.67

Bashkim

24 trëndafila

Forcë
USD 74.32

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Dashuri Besuese
USD 102.69

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 54.05

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 54.05

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Elegante
USD 40.54

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 54.05

Imagjinatë

12 Trëndafila

Joshje Sekrete
USD 74.32

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 102.69

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E çmuar
USD 94.59

E çmuar

Karafila , trëndafila

Besnikëri
USD 75.67

Besnikëri

24 Trëndafila

Paqe
USD 54.05

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 54.05

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Fyerje
USD 102.69

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Hare e ardhshme
USD 54.05

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top