Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Koreja Veriore. Ne dërgojmë lule me dorë në Seul dhe 113 qytete, në Koreja Veriore

Buqeta të Popullarizuara në Koreja Veriore


Bukuri e Qëndrueshme

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Mbyllje Hesapi

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

   
E mrekullueshme

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Vetmi

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Qëndrueshmëri

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

   
Pafajësi

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Falënderim

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Plot Shkëlqim

Plot Shkëlqim

Trëndafila

   
Përulësi

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Paç Fat

Paç Fat

12 Trëndafila

Origjinale

Origjinale

12 Zambakë

   
Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Durim

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

   
Zonjë e Bukur

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Gjithnjë besnike

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

E re

E re

Zambakë dhe trëndafila

   

Ofertë Speciale: Dashuria e përgjegjshme

Shprehu lirisht me këtë buqetë ekstravagante të luleve. Trëndafilat romantik me ngjyrë të kuqe janë të rreshtuara pranë zambakëve stargazer të bardhë dhe të mrekullueshmëm. Trëndafilat delikat me ngjyrë pjeshke dhe karafilat ngjyrë rozë marrin pamje shumë elegante kur renditen pranë karafilave aromatik. Kjo buqetë është mënyrë perfekte për të dërguar një mesazh, qoftë romantik, qoftë një gjest i thjeshtë i miqësisë. Elegante dhe klasike, kjo buqetë është e përkryer në çdo formë. Është e popullarizuar në Busan (부산), Daegu (대구), Daezheon (대전), Inçon (인천), Seul (서울) , por mund të porositet edhe në qytete tjera të mëdha. Mos kurseni të shtoni edhe një vazo për një efekt super elegant.
Informacion


The national flower of South Korea is the beautiful rose of Sharon, a member of the hibiscus flower family. The national flower is so loved that the royal palace has a Rose of Sharon room. Flowers are loved by the Korean people, and it is always a sign of good manners to bring a bouquet of seasonal flowers to any dinner gathering. The Maehwa village in South Korea is typically the first to celebrate the arrival of spring with a flower festival. The showy flower chrysanthemum is honored with a winter festival, and the bright flowers always make good gifts on winter days. The Great Admiral Yisunsin Festival uses beautiful white lotus flowers to create stunning visual effects. In the capital city of Seoul, the country’s largest flower festival is held every year. Picking moon flowers is a way to celebrate the first full moon in South Korea. White lotus flowers are also popular.