Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Koreja Veriore. Ne dërgojmë lule me dorë në Seul dhe 45 qytete, në Koreja Veriore

Buqeta të Popullarizuara në Koreja Veriore


Shëndet i Mirë

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Ego

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Gjithnjë besnike

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Dashuri e Shenjtë

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

    
Pritshmëri

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Jeta Është e Ëmbël

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Dhuromë Një Buzëqeshje

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

    
E shijshme

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri e Ftohtë

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

    
Pranim

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Besnike

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Zonjë Zemërbardhë

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

    

Ofertë Speciale: Dashuria e përgjegjshme

Shprehu lirisht me këtë buqetë ekstravagante të luleve. Trëndafilat romantik me ngjyrë të kuqe janë të rreshtuara pranë zambakëve stargazer të bardhë dhe të mrekullueshmëm. Trëndafilat delikat me ngjyrë pjeshke dhe karafilat ngjyrë rozë marrin pamje shumë elegante kur renditen pranë karafilave aromatik. Kjo buqetë është mënyrë perfekte për të dërguar një mesazh, qoftë romantik, qoftë një gjest i thjeshtë i miqësisë. Elegante dhe klasike, kjo buqetë është e përkryer në çdo formë. Është e popullarizuar në Busan (부산)   Daegu (대구)   Daezheon (대전)   Inçon (인천)   Seul (서울) , por mund të porositet edhe në qytete tjera të mëdha. Mos kurseni të shtoni edhe një vazo për një efekt super elegant.
Informacion


The national flower of South Korea is the beautiful rose of Sharon, a member of the hibiscus flower family. The national flower is so loved that the royal palace has a Rose of Sharon room. Flowers are loved by the Korean people, and it is always a sign of good manners to bring a bouquet of seasonal flowers to any dinner gathering. The Maehwa village in South Korea is typically the first to celebrate the arrival of spring with a flower festival. The showy flower chrysanthemum is honored with a winter festival, and the bright flowers always make good gifts on winter days. The Great Admiral Yisunsin Festival uses beautiful white lotus flowers to create stunning visual effects. In the capital city of Seoul, the country’s largest flower festival is held every year. Picking moon flowers is a way to celebrate the first full moon in South Korea. White lotus flowers are also popular.