Çangvon Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.67

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Dashuri e Ftohtë
USD 80.67

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Ego
USD 80.67

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 102.67

Misterioze

12 Trëndafila

Përulësi
USD 80.67

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Nënshtrim
USD 142.28

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 102.67

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Shpërblim Për Mirësi
USD 145.21

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 73.34

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 112.94

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 145.21

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E paharrueshme
USD 80.67

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO