Çinhae Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mahnitëse
USD 142.83

Mahnitëse

Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 79.35

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 139.94

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Puthje
USD 111.09

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Ego
USD 79.35

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Rehati
USD 139.94

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 139.94

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Ashpërsi
USD 79.35

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Nënshtrim
USD 139.94

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 100.99

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Të Dua Ende
USD 79.35

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Shpërblim Për Mirësi
USD 142.83

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO