Çinju Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Imagjinatë
USD 80.29

Imagjinatë

12 Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 80.29

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Kujtime Të Hirshme
USD 80.29

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 141.60

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Ego
USD 80.29

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 80.29

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 80.29

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Bashkim
USD 112.40

Bashkim

24 trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 80.29

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 80.29

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Origjinale
USD 112.40

Origjinale

12 Zambakë

Nënshtrim
USD 141.60

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO