Çonju Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Modesti
USD 79.90

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 79.90

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Entuziaste
USD 79.90

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Elegante
USD 72.64

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Ego
USD 79.90

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 140.92

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 101.70

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Dashuri e Pastër
USD 143.83

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 143.83

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Qejf
USD 140.92

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

E shijshme
USD 111.87

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

E paharrueshme
USD 79.90

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO