Aewŏl-li Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.06

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Besnikëri
USD 112.09

Besnikëri

24 Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 101.90

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 80.06

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Ego
USD 80.06

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

E ëmbël
USD 80.06

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 141.20

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Përqafime
USD 101.90

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 141.20

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 101.90

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Shpërblim Për Mirësi
USD 144.11

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 112.09

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO