Andong Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.74

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Melodioze
USD 111.64

Melodioze

24 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 79.74

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 79.74

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 79.74

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Pavdekshmëri
USD 79.74

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 140.63

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 101.49

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Misterioze
USD 101.49

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 140.63

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Shpërblim Për Mirësi
USD 143.53

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Magjepsje
USD 79.74

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO