Anjang Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.91

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 142.70

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Rrezikojmë
USD 80.91

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 80.91

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Bukuri Tekanjoze
USD 80.91

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Ego
USD 80.91

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 80.91

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Admirim i Fshehtë
USD 142.70

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Ego
USD 80.91

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 113.28

Urime

Trëndafila dhe orkide

E përjetshme
USD 80.91

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Ndjenja Të Ngrohta
USD 102.98

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO