Ansŏng Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mahnitëse
USD 140.46

Mahnitëse

Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 78.03

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Dashuri Besuese
USD 137.62

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 109.25

Besnikëri

24 Trëndafila

Ego
USD 78.03

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

E hirshme
USD 78.03

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 99.31

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Bukuri madhështore
USD 78.03

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Pranim Dashurie
USD 78.03

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 137.62

Nënshtrim

24 Trëndafila

Të Dua Ende
USD 78.03

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Humor
USD 99.31

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO