Ansan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.66

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Përulësi e Këndshme
USD 80.66

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Ego
USD 80.66

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 80.66

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Imagjinatë
USD 80.66

Imagjinatë

12 Trëndafila

E përjetshme
USD 80.66

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 142.25

Nënshtrim

24 Trëndafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 80.66

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Humor
USD 102.65

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 145.18

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Besnikëri
USD 112.92

Besnikëri

24 Trëndafila

E shijshme
USD 112.92

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO