Asan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 81.07

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Bukuri Tekanjoze
USD 81.07

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Pafajësi
USD 142.98

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 113.50

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Ego
USD 81.07

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Hutim
USD 142.98

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 142.98

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Respekt
USD 113.50

Respekt

24 Trëndafila

Magjepsje
USD 81.07

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 142.98

Nënshtrim

24 Trëndafila

Delikate
USD 81.07

Delikate

12 Trëndafila

Humor
USD 103.18

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO