Buçeon Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.71

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Virtyt
USD 80.71

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Paqe
USD 80.71

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 80.71

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 102.72

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Durim
USD 80.71

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 80.71

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 142.34

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 102.72

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 80.71

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 145.28

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 112.99

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO