Busan Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Busan është një qytet portual në zhvillim ku rriten disa lloje të bimëve dhe luleve vendase. Disa nga lulet vendase janë hibiskuslt, trëndafilat së bashkue me orkidetë ekzotike. Kameliat dhe zambakët poashtu shihen duke u rritur në Busan. Forsinthiat dhe koreopset janë ndër lulet popullore të banorëve.
Bukuri e Qëndrueshme
USD 67.09

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Nënshtrim
USD 130.16

Nënshtrim

24 Trëndafila

Virtyt
USD 73.80

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 73.80

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Jetë e Lumtur
USD 93.93

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Mbyllje Hesapi
USD 93.93

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 130.16

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Mbyllje Hesapi
USD 93.93

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Dashuri e Ftohtë
USD 73.80

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 73.80

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 73.80

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

E mrekullueshme
USD 103.32

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 103.32

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Qëndrueshmëri
USD 93.93

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 73.80

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 130.16

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Paç Fat
USD 67.09

Paç Fat

12 Trëndafila

Seksi
USD 134.18

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top