Changnyeong Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.09

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Shije e Mirë
USD 139.48

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Krenare
USD 71.90

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 142.36

Mahnitëse

Trëndafila

Rrezikojmë
USD 79.09

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Ego
USD 79.09

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 139.48

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 100.66

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Hijeshi e Pjekur
USD 79.09

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 142.36

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 110.72

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

E shijshme
USD 110.72

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO