Changsu Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.83

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Bukuri Pa Ndjenja
USD 101.61

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Përshtypje Që Zgjat
USD 140.80

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 79.83

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Përulësi e Këndshme
USD 79.83

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Nënshtrim
USD 140.80

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 101.61

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Jetë e Lumtur
USD 101.61

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 143.70

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 111.77

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

E paharrueshme
USD 79.83

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Paç Fat
USD 72.58

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO