Chinch'ŏn Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 81.09

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Magjepsëse
USD 143.01

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Ego
USD 81.09

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 143.01

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Ashpërsi
USD 81.09

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

E shijshme
USD 113.52

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 143.01

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 103.20

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Shpërblim Për Mirësi
USD 145.96

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 113.52

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Guximtare
USD 143.01

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

E paharrueshme
USD 81.09

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO