Daegu Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Daegu është shtëpia e një baze të madhe ushtarake amerikane si dhe e disa luleve vendase. Tulipanët shumëngjyrësh janë një pamje e zakonshme në pranverë, së bashku me trëndafilat dhe koreopset. Hibiskusët dhe kameliat janë lule kombëtare që rriten në Daegu. Poashtu ka edhe disa lloje të orkideve që rriten në këtë zonë.
Strehim
USD 97.74

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Shëndet i Mirë
USD 70.27

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

E ëmbël
USD 60.69

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 84.96

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Pastër
USD 109.24

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Mahnitëse
USD 109.24

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 97.74

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 60.69

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Fitore
USD 60.69

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 70.27

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Moderne
USD 60.69

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Besnike
USD 84.96

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 97.74

Serenatë

Orkid

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 97.74

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 60.69

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 97.74

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Përulësi
USD 60.69

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Modesti
USD 60.69

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top