Daezheon Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Daejeon është i mbushur me tempuj antik dhe kopshte me lule. Me që lulet janë pjesë e rëndësishme e jetës në Daejeon disa lloje mund të gjenden këtu. Trëndafilat dhe zambakët janë një pamje e zakonshme së bashku me orkidetë dhe hibiskuset. Kameliat janë një lule tjetër e preferuar e cila lulëzon në shumicën e kopshteve.
Entuziaste
USD 60.50

Entuziaste

Trëndafila

Dëshirë
USD 97.43

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Meritë
USD 70.05

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
E butë
USD 84.69

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Optimizëm
USD 60.50

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Mendime Qiellore
USD 97.43

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 60.50

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Joshje
USD 70.05

Joshje

12 Trëndafila

Magjepsëse
USD 97.43

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 97.43

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Dashuri e Pastër
USD 108.89

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Pritshmëri
USD 60.50

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 70.05

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 97.43

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Shikim i Shpejtë
USD 97.43

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 60.50

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Rehati
USD 97.43

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 84.69

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Top