Sympathy


Përqafime
USD 102.75

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 142.38

Nënshtrim

24 Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 102.75

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 80.73

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

E dhimbsur
USD 80.73

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 113.02

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 80.73

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Hutim
USD 142.38

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Fisnike
USD 80.73

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 102.75

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 102.75

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Melodioze
USD 113.02

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 80.73

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

E ëmbël
USD 80.73

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ngasje
USD 142.38

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 146.78

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 73.39

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 80.73

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 113.02

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 113.02

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 142.38

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 102.75

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 80.73

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 80.73

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Top