Daezheon Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Daejeon është i mbushur me tempuj antik dhe kopshte me lule. Me që lulet janë pjesë e rëndësishme e jetës në Daejeon disa lloje mund të gjenden këtu. Trëndafilat dhe zambakët janë një pamje e zakonshme së bashku me orkidetë dhe hibiskuset. Kameliat janë një lule tjetër e preferuar e cila lulëzon në shumicën e kopshteve.
Më Duaj Më Tepër
USD 81.19

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Optimizëm
USD 73.81

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFO
Ego
USD 81.19

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Durim
USD 81.19

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

INFOINFO
Buzëqeshëse
USD 81.19

Buzëqeshëse

Trëndafila

Nënshtrim
USD 143.19

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFO
Humor
USD 103.33

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Shpërblim Për Mirësi
USD 146.14

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 81.19

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

E shijshme
USD 113.66

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFO
E paharrueshme
USD 81.19

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Paç Fat
USD 73.81

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFO