Gangneung Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 78.64

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Pavdekshmëri
USD 78.64

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Gazmore
USD 78.64

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 110.09

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Ego
USD 78.64

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Mahnitëse
USD 141.54

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 138.68

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 100.08

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Serenatë
USD 138.68

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 78.64

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 141.54

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 110.09

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO