Gapyeong Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.16

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Kotësi
USD 110.83

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Ego
USD 79.16

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri Tekanjoze
USD 79.16

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 79.16

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Krenare
USD 71.97

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 139.61

Nënshtrim

24 Trëndafila

Luks
USD 79.16

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Shëndet i Mirë
USD 100.75

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Humor
USD 100.75

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Mbyllje Hesapi
USD 100.75

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 142.49

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO