Gimçeon Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.39

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Dashuri e Pastër
USD 144.70

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 73.08

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 80.39

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 141.78

Nënshtrim

24 Trëndafila

E mrekullueshme
USD 112.55

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Humor
USD 102.31

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Mahnitëse
USD 144.70

Mahnitëse

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 144.70

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 102.31

Misterioze

12 Trëndafila

E shijshme
USD 112.55

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

E paharrueshme
USD 80.39

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO