Chat with us, powered by LiveChat

Gjegju Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fillimi i Miqësisë
USD 103.15

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 100.08

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Paç Fat
USD 75.25

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 73.68

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Rini
USD 100.08

Rini

Trëndafila dhe karafila

Bukuri madhështore
USD 73.68

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO
Joshje
USD 104.25

Joshje

12 Trëndafila

Dashuri e Shenjtë
USD 132.16

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Elegante
USD 78.38

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 104.25

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Fisnikëri
USD 102.68

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Të Përkas Ty
USD 102.68

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO