Gojang Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.38

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Dashuri e Shenjtë
USD 140.00

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Bukuri Tekanjoze
USD 79.38

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 111.13

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Paç Fat
USD 72.16

Paç Fat

12 Trëndafila

Ego
USD 79.38

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 79.38

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Gjithnjë besnike
USD 101.03

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Kotësi
USD 111.13

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 140.00

Nënshtrim

24 Trëndafila

Përsosmëri
USD 79.38

Përsosmëri

6 Trëndafila

E hirshme
USD 79.38

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO