Gumi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 78.74

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Dashuri ngurruese
USD 71.58

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Fyerje
USD 138.86

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 78.74

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Përsosmëri
USD 78.74

Përsosmëri

6 Trëndafila

Pritshmëri
USD 78.74

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 78.74

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Joshje
USD 100.21

Joshje

12 Trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 110.23

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 138.86

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 100.21

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Mahnitëse
USD 141.73

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO