Gvangju Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Kënaqësi
USD 141.00

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 79.95

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Ego
USD 79.95

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 111.93

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Hutim
USD 141.00

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Nënshtrim
USD 141.00

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 101.76

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Shpërblim Për Mirësi
USD 143.91

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 111.93

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 79.95

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Paç Fat
USD 72.68

Paç Fat

12 Trëndafila

Seksi
USD 145.37

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO