Hŭnghae Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.52

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 80.52

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Përqafime
USD 102.48

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 142.01

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Ego
USD 80.52

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Fisnike
USD 80.52

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 142.01

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Nënshtrim
USD 142.01

Nënshtrim

24 Trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 80.52

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Humor
USD 102.48

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Bukuri madhështore
USD 80.52

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Shpërblim Për Mirësi
USD 144.93

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO