Hanam Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Thjeshtësi Magjepsëse
USD 81.31

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Më Duaj Më Tepër
USD 81.31

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Falënderim
USD 143.41

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 143.41

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Ego
USD 81.31

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 143.41

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 103.49

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Shpërblim Për Mirësi
USD 146.36

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 113.84

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Pritshmëri
USD 81.31

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

E paharrueshme
USD 81.31

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Paç Fat
USD 73.92

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO