Hayang Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.44

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Magjepsje
USD 80.44

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Ego
USD 80.44

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 141.86

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Nënshtrim
USD 141.86

Nënshtrim

24 Trëndafila

Mahnitëse
USD 144.79

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 102.37

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Shpërblim Për Mirësi
USD 144.79

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Dëshirë
USD 141.86

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 112.61

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

E paharrueshme
USD 80.44

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Joshje e Gjatë
USD 112.61

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO