Chat with us, powered by LiveChat

Hongch’ŏn Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fillimi i Miqësisë
USD 104.81

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 101.68

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Puthje
USD 148.93

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 93.58

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Paç Fat
USD 76.46

Paç Fat

12 Trëndafila

Magjepsje
USD 104.33

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 74.86

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Rini
USD 101.68

Rini

Trëndafila dhe karafila

E këndshme
USD 123.05

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 55.91

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Fisnike
USD 105.92

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Bukuri madhështore
USD 74.86

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO