Hongsŏng Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.07

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

E ëmbël
USD 80.07

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 80.07

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 80.07

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 141.21

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 101.90

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 80.07

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Shpërblim Për Mirësi
USD 144.12

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 112.09

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 80.07

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Paç Fat
USD 72.79

Paç Fat

12 Trëndafila

Shije e Mirë
USD 141.21

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO