Huado Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 78.92

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mahnitëse
USD 142.06

Mahnitëse

Trëndafila

Ego
USD 78.92

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 100.45

Misterioze

12 Trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 78.92

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Nënshtrim
USD 139.19

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Humor
USD 100.45

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Shikim i Shpejtë
USD 139.19

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 142.06

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 110.49

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Përjetësi
USD 110.49

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

E paharrueshme
USD 78.92

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO