Içon Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 79.62

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Dashuria e përgjegjshme
USD 79.62

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Krenare
USD 72.38

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 101.34

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Ego
USD 79.62

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Dashuri e Pastër
USD 143.32

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 140.43

Nënshtrim

24 Trëndafila

Humor
USD 101.34

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Kënaqësi
USD 140.43

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 143.32

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 111.47

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

E paharrueshme
USD 79.62

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO