Iksan Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 80.30

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Madhështore
USD 141.62

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Paç Fat
USD 73.00

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 102.20

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Ego
USD 80.30

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Virtyt
USD 80.30

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 141.62

Nënshtrim

24 Trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 102.20

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Humor
USD 102.20

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 144.54

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

E shijshme
USD 112.42

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Buzëqeshëse
USD 80.30

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO